Afslankmassage

De afslankmassage is een intensieve bindweefsel massage. Daarom is het raadzaam om het eerst eens een half uur uit te proberen. Dan weet je wat je kunt verwachten.

Wat is afslankmassage?

Afslankmassage (cellulitemassage of lypossage) is een figuur corrigerende, manuele massage, voor de vermindering van cellulite en vetophopingen. Het is een intensieve massagevorm die ondersteuning bied bij figuurverbetering, zonder medisch ingrijpen. Het is geen ontspanningsmassage!

Het helpt de doorbloeding van het onderhuidse bindweefsel te verbeteren en het reinigt je lichaam. Vocht en afvalstoffen worden beter afgevoerd & cellulite en vetophopingen worden minder. De behandeling versterkt de spieren, die het verzwakte weefsel verstevigen en stabiliseren.

Door de afslank massage word geblokkeerde lymfevloeistof verwijderd. Dit is de stof die ervoor zorgt dat er bobbels in de huid komen en cellulite veroorzaakt. Deze massage bevat technieken uit de fysiotherapie, lymfedrainage en de bindweefselmassage.

De behandeling is onderverdeeld in verschillende gebieden
1: de bovenbenen, buik en billen;
2: de rug, borst en armen.

De massage wordt met de handen uitgevoerd en er wordt geen gebruik gemaakt van massage olie.

De intensiteit van de massage is afhankelijk van het probleemgebied. De massage kan in het begin gevoelig zijn. Bij deze stevige massage worden huidroltechnieken, stevige tapotements (kloppen), cupping glas techniek en een pakking van Aloë Vera gecombineerd. Deze combinatie zorgt ervoor dat de afvalstoffen beter worden afgevoerd, je huid strakker word en afkoelt (pakking).

Door de stevige en diepe massagetechnieken worden cellulite en vetophopingen aanzienlijk minder.

Tijdens de kuur is het verstandig om dagelijks 2 tot 2½ liter water te drinken. Om resultaat te kunnen behalen dien je de behandeling te combineren met gezonde voeding & voldoende beweging.

Deze behandeling is een veilige manier om van je cellulite af te komen. Je omvang vermindert in centimeters op een natuurlijke manier. Je gaat lekkerder in je vel zitten, je voelt je zekerder en energieker. Het advies is om deze behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

Het resultaat zullen wij nauwkeurig bijhouden door middel van metingen.