Indiase Hoofdmassage

Ayurveda is een oude gezondheidsleer uit India. Een leer die zich richt op de verbintenis en totale gezondheid van lichaam en geest. Ayurvedische massages zijn erop gericht om je volledig te laten ontspannen, de energie in je lichaam te stimuleren en lichaam en geest weer in balans te brengen.

De “Champisage” is een oude traditionele Indiase hoofdmassage en word zittend en met snelle bewegingen uitgevoerd. De Indiase hoofdmassage is dan ook een ‘dynamische’ massage met afwisselend zachte en stevige handelingen. Er word gebruik gemaakt van kneden, kloppen, drukpunten en trekt zachtjes aan de haren.

Tijdens de massage word het gezicht, oren, schouders, bovenarmen, nek, hoofdhuid en bovenrug gemasseerd. De nadruk ligt op het hoofd, de nek en de schouders.

Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Hierdoor ontstaan blokkades in het hoofd, nek en schouders. Door het masseren hef je de blokkades op en zorg je voor directe ontspanning.Tijdens de massage wordt ook de doorbloeding gestimuleerd en afvalstoffen makkelijker & sneller afgevoerd. Je krijgt er energie van!

De “Champisage” kan worden uitgevoerd, zonder of met gebruik van olie, zittend met de kleding aan.