Massage op locatie

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van een massagevorm aan uw klanten, bezoekers, werknemers, gasten? Wij maken graag voor u een offerte op maat. Het tarief is afhankelijk van de prijs en de frequentie. Hoe meer massages er verleend worden hoe lager de prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@puuursen.nl. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Massagevorm
Voor een massage op locatie bieden wij verschillende massagevormen aan. In overleg met u word bekeken welke massagevorm het beste past bij uw wensen en ideeën. Binnen het concept wat u wilt bieden aan uw klanten, bezoekers, werknemers, gasten. Er zijn vele mogelijkheden voor een massage op locatie. Voor meer informatie kunt u een afspraak laten inplannen. Wij nemen alle informatie graag even met u door.

Bijvoorbeeld:

  • Een stoelmassage is een korte ontspannende, maar vooral activerende massage, van ongeveer 20 minuten. Vaak hebben de spieren van rug, nek, hoofd & schouders het meest te lijden onder (werk)stress of een verkeerde houding. De stoelmassage is ter voorkoming van deze klachten en zorgt ervoor dat de spieren zich weer kunnen ontspannen.
  • Een ontspanningsmassage geeft even een moment van ontspanning. Even tijd voor jezelf, een moment van rust. De massagebehandeling bestaat uit diverse rustige handgrepen. Hierbij worden vooral effleurages (strijkingen) toegepast. Harde en gespannen spieren zullen zich gaan ontspannen.
  • Kinderen klassikaal leren masseren? Dat bied positieve mogelijkheden voor de kinderen. Het geeft rust, veiligheid, respect en ontspanning, voor zichzelf en elkaar. Het lichaam werkt het best wanneer het in balans is. Voor de gezondheid is het van belang dat adrenaline en oxytocine in evenwicht zijn. Adrenaline is het zogenaamde stresshormoon. Oxytocine is het ontspanningshormoon. Dit komt vrij tijdens de massage. Niet alleen bij degene die gemasseerd wordt, ook de leerling die aan het masseren is maakt dit hormoon aan. De massage dient wel als prettig ervaren te worden, anders maak je het hormoon niet aan. Het gevolg is een rustige, ontspannen klas.

Doel
Het doel is afhankelijk van hetgeen uw wilt bereiken met de massage. Wilt u mensen activeren of juist ontspanning bieden? Wij kunnen u hier meer over vertellen.

Materialen
Wij zullen zorgen voor alle materialen betreffende de massage om u een zorg uit handen te nemen. Hierbij moet u denken aan een massagetafel- of stoel, handdoeken, massageolie, tafel- of stoelhoes, schoonmaakdoeken, intakeformulieren. En eventueel gooediebags om mee te geven.