U bent van harte welkom bij PuuurSen! Dè salon voor huidverbetering, verzorging bij huidveroudering, massage behandelingen en voetverzorging.

En dus welkom bij mij!

Mijn naam is Karin Steegstra. Samen met mijn gezin, mijn man Hugo en mijn dochter Esmae, woon ik in Zielhorst Amersfoort.

Over Mij
Allereerst ben ik een mensenmens. Ik houd van mensen, van contact maken, zorgen voor anderen, van creativiteit, oprechtheid, wederzijds respect en positiviteit. Ik ben een gevoelsmens en ik probeer elke dag ik het beste in mijzelf en anderen naar boven te halen. “Wanneer jij goed voor jezelf kan zorgen, kan jij ook voor anderen zorgen.” Uit eigen ervaring weet ik dat wanneer je niet goed voor jezelf zorgt, je niet de energie hebt om er voor anderen te zijn. Daarom was de keus om in positieve zin iets bij te dragen aam het dagelijks leven van iemand, via PuuurSen, een bewuste keus. Ik had aan mijzelf gewerkt en nu kon (kan) ik er zijn voor anderen.

Schoonheidsspecialiste
Allround Masseur
Medisch Pedicure


Mijn missie is om u op een professionele en positieve wijze, met passie voor het zorgen van de mens, binnen een persoonlijke en ontspannen sfeer uw gevoel van welbehagen & gezondheid te bevorderen. Op het moment dat u bij mij in de salon bent staat u centraal. Geef uw wensen aan, wees welkom en kom genieten!

Even wat achtergrondinformatie
Heel wat jaren heb ik diverse functies mogen vervullen in de zorg als in het bedrijfsleven. Daardoor heb ik een aardige rugtas aan ervaring opgebouwd. Mijn ervaring heb ik genoten bij:

  • Kraam- en verpleeghulpcentrum (kraamverzorgende – 4 jr.)
  • Mickey`s Kinderdagverblijf (Sociaal pedagogisch medewerker – 2 jr.)
  • Birkhoven ouderenzorg (Zorgmedewerker – 4 jr.)
  • Intergamma B.V. (Diverse functies afdeling inkoop, verkoop en communicatie – 10 jr.)

Over PuuurSen
In 2015 is mijn avontuur met “PuuurSen” begonnen. Hoe deze naam is ontstaan kunt u lezen bij https://www.puuursen.nl/ontstaan-logo/

Ik werkte destijds nog in de ouderenzorg. Ik zag mensen in mijn directe omgeving steeds meer moeite krijgen met het kunnen ontspannen. Sommige liepen een burn-out op. Hier wilde ik graag in positieve zin iets mee doen. Een eigen onderneming wilde ik altijd al starten en zo werd het idee geboren om een massagepraktijk op te gaan zetten.

Na de 1-jarige Allround Masseurs opleiding, met als specialisatie Wellness & Klachtenbehandeling (diploma eind 2015), te hebben gevolgd bij Mood Massage in de Nieuwe Stad konden er plannen worden gemaakt om een eigen praktijk op te bouwen.

Eenmaal aangestoken met het massage virus blijf je leren zeggen ze. En dat klopte ook. Kort daarna een aanvullende cursus gevolgd van 6 maanden tot sportmasseur (diploma 1e Q 2016).

Begin 2016 ging PuuurSen van start en daarmee begon een leerzaam avontuur als ondernemer, met vallen en opstaan. Na een tijdje te hebben gedraaid in de praktijk bedacht ik dat als ik dit ooit fulltime wilde doen, ik het beste mijn praktijk kon uitbreiden met meerdere disciplines.

Ik werkte toen nog in de ouderenzorg naast het werken in de praktijk. In de ouderenzorg zag ik altijd een dame met een grote koffer alle kamers binnen gaan om nagels te verzorgen. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ik besloot te gaan kijken bij Acuive, een opleidingsinstituut in Amersfoort. Na de open dag in april 2017 besloten mij in te schrijven voor de opleiding pedicure niv. 3 en medisch pedicure niv. 4.

Na vele theorie- en praktijkexamens, huiswerk- en bedrijfsplannen maken, had ik na 4 jaar studeren mijn leer ‘Flow’ te pakken en ik liet niet meer los. Ik zat (en zit nog steeds) vol ambitie!

Dus samen met mijn gezin besloten mijn laatste droom, een opleiding tot schoonheidsspecialiste niv. 3, ook nog waar te maken. En zo geschiede. Na 5 en een half jaar studeren heb ik een mooi aanbod aan disciplines binnen mijn onderneming en heb ik de nodig ‘meters’ binnen mijn praktijk al kunnen maken.

De schoonheidsbranche is redelijk nieuw voor mij. Alle begin is spannend, maar ik ben ervan overtuigd dat ik ook deze discipline met liefde aanga en het mij snel eigen zal maken. Zoals al jaren, naar horen zeggen, een sterke eigenschap is van mijzelf.

“Gun jezelf goede zorg. Zo kan je het voor jezelf dagelijks op een verantwoorde manier in balans houden.”

Liefs Karin