Welkom bij PuuurSen, Massage & Pedicure

Je bent van harte welkom in onze professionele praktijk aan huis. Deze is gevestigd in de wijk Zielhorst te Amersfoort. In overleg werken wij ook op locatie in de regio Amersfoort en omstreken. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Diverse Massage behandeling;
  • Diverse Pedicure behandelingen;
  • Schoonheidsbehandelingen &
  • Diverse Arrangementen.

Onze Missie

Goed zorgen voor jezelf in stressvolle tijden kan lastig zijn. Door het drukke leven van tegenwoordig, zowel voor kinderen als volwassenen, ontstaan er steeds meer klachten. Slecht slapen is hier een voorbeeld van. Door een massage kunnen klachten verminderen.

Ook het zorgen voor je voeten, de basis, is van groot belang. Wanneer het niet meer comfortabel voelt en er pijn ontstaat bij het lopen, is dat een teken om niet te negeren. Wees zuinig op je voeten. Ze nemen je overal mee naar toe!

Wanneer er (te) veel stress ontstaat heeft dat ook zijn weerslag op de huid. Deze verdient dan ook extra zorg & aandacht. Daarom is ontspanning en tijd voor jezelf nemen een start bij goede zorg voor eigen lichaam & geest.

Wij zien het als onze missie om je hierbij te helpen. Zo kan ook jij er weer voor anderen zijn. Gun jezelf goede zorg. Zo kan je het voor jezelf dagelijks op een verantwoorde manier in balans houden.

Tot ziens bij PuuurSen!
Karin Steegstra – Traa

Allround Masseur – Wellness Masseur – Sportmasseur – Stoelmasseur &
Pedicure

Medisch Pedicure in opleiding
Schoonheidsspecialiste in opleiding

‘Be Pure, Get Sen & Keep Your Balance’